+86-373-5861688

Obratite nam se

Xinxiang Changling Metal Products Co, Ltd

Adresa : Drugi veliki industrijski park, XinXiang City, Henan, PR Kina

Poštanski broj : 453000

Menadžer : Lisa Yan

E-mail : info@cljsh.com

Skype : cnhelicoil

WhatsApp : + 86-15993028285

Tel : 86-373-5861688

Faks : 86-373-5735218

Sistem za popravak navoja - Delisert

Čepovi sa spiralom

Konus za umetanje navoja sa žicom se takođe naziva "st slavine" (gde je "st" skraćeno od engleskog "vatre"), što je specijalna slavina za obradu rupa za montažu žičanih navoja, a dimenzije konstrukcije su proizvedene prema do ...

  Product Details

Konus za umetanje navoja sa žicom se takođe naziva "st slavine" (gde je "st" skraćeno od engleskog "vatre"), što je specijalna slavina za obradu rupa za montažu žičanih navoja, a dimenzije konstrukcije su proizvedene prema prema nacionalnim standardima, kao što su GB - 83, Fine mašine i ručne žice, koje se mogu koristiti.

Poklopac sa navojem za provetravanje žice može se podijeliti na mašinu lake legure, ručnu slavinu, običnu čeličnu mašinu, ručnu slavinu i specijalnu slavinu.

1. Mašina lake legure i ručnu slavinu: za legure obojenih metala kao što su Alcan, legure magnezijuma i bakarnih legura, tlak je manji od 2,5 mm, a tlak veći od 2,5 mm, a tlak je dvostruki.

Metoda označavanja: STD × p st je poseban interni navojni kod za umetanje navoja žice.

Primjer označavanja: specijalna slavina za obradu i specifikaciju instalacije od 8 × 1. 25 navoj za navoj navoja sa navojem u donjem navoju se koristi na lakoj leguri, označenom kao st8 × 1. 25

2. obična čelična mašina i ručnu slavinu: unutrašnji navoj koji se koristi u metalnim materijalima kao što su čelik, liveno gvožđe, liveni čelik itd. Je dvostruka slavina.

3. specijalne slavine mogu se projektovati i proizvoditi prema potrebama kupaca. na primer, u mekanom aluminijumu, bakarnom gornjoj i donjoj strani, presa za ručnu presa, specijalna slavina za jednokratnu običnu čeličnu slavinu, slavinu za nerđajući čelik, ravnu donju slavinu za slepu rupu, navojnu slavinu, navojnu slavinu itd.

TAP8.jpg

Changling je poznata fabrika alata sa proizvođačima proizvoda za direktnu prodaju i ISO certifikatom, dobrodošli na veleprodaju žičane Spiral-fluted Taps od nas.
Hot Tags: Spiral-fluted Pipe, proizvođač, fabrika, veleprodaja, direktna prodaja proizvođača, sa ISO sertifikatom
Srodni proizvodi

Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Skinuti | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-373-5861688  E-mail: info@delicoil.com

Copyright © Xinxiang Changling Metal Products Co, Ltd. Sva prava zadržana.